Societat 18/11/2019

El PP demana a Hila que destini 500.000 euros a rehabilitar el mercat del Camp Redó

La portaveu dels populars a Cort afirma que el mercat, tancat des del juliol, "representa un eix vertebrador per a la xarxa social i econòmica de la barriada"

Ara Balears
1 min
Mercedes Celesta ha visitat aquest dilluns el barri de Camp Redó

PalmaLa portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha visitat aquest dilluns el barri del Camp Redó, on ha demanat al batle de Palma, José Hila, que destini els 500.000 euros anuals que costa als ciutadans l'augment d'un 170% en el nombre d'assessors nomenats pel Pacte a la rehabilitació del mercat de la barriada, tancat des del mes de juliol.

Per la portaveu del PP a Cort, el mercat "representa un eix vertebrador per a la xarxa social i econòmica de la barriada i rehabilitar-lo suposaria un impuls a la seva reactivació per canviar l'entorn actual, en què les barreres tancades des del juliol afavoreixen que la zona es vagi degradant".

Celeste aposta per la conversió d'aquest espai "en un centre comercial de barriada on es combini el mercat tradicional amb l'oci i la gastronomia". D'aquesta manera, sosté, "ampliant l'oferta a un altre tipus de comerç, es permetria reactivar el teixit social de la barriada, especialment entre els joves, i s'asseguraria una afluència constant de gent a la zona, atès que ara s'hi veu cada vegada menys gent passejant".

De la mateixa manera, la portaveu popular considera que, una vegada que l'Ajuntament s'ha quedat sense els 2 milions d'euros provinents de l'ecotaxa per a la rehabilitació integral de l'edifici, "ens arriscam a tenir quatre anys d'inactivitat per davant" en el mercat de Camp Redó.

stats