Societat 27/03/2020

La Policia tanca tres bars de Palma per tenir obert al públic en ple estat d'alarma

En un hi havia set persones mirant la televisió i s'hi havien instal·lat lliteres

Ara Balears
1 min
Un dels bars tancats

PalmaLa Policia Nacional i la Policia Local de Palma han tancat tres bars que estaven oberts al públic en ple estat d'alarma. En un dels locals hi varen trobar set persones que miraven la televisió, i, a més, hi havien instal·lat lliteres, segons ha indicat la Delegació del govern en una nota.

Aquest dijous, les forces de seguretat de l'Estat i els policies municipals de Balears aixecaren un total de 350 actes administratives per desobediència. La majoria dels casos són de persones que es troben al carrer sense cap motiu justificat i no tenen en compte les indicacions dels agents.

A banda d'això, també hi ha hagut casos en els quals s'han trobat diverses persones que circulaven amb un mateix vehicle tampoc sense causa justificada. En aquest cas, cal recordar que des de la setmana passada, la Guàrdia Civil ha intensificat els controls a les carreteres per evitar que els caps de setmana es produeixin desplaçaments cap a segones residències.

Davant les mesures adoptades a causa de la crisi sanitària que ha provocat la pandèmia del coronavirus i que obliga la població a estar a casa, els agents han posat un total de 2.955 denúncies només a les Illes Balears.

Per altra banda, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil continuen amb els controls als ports, aeroports i carreteres de Balears, on el trànsit s'ha reduït de manera dràstica.

stats