Societat 24/05/2022

La Policia Nacional fa ingressar un home a Psiquiatria a Palma

Davant la presència dels agents, el jove va declarar "la màfia russa ja és aquí, no sou policies de veritat"

ARA Balears
1 min
Imatge dels fets.

PalmaAgents de la Policia Nacional van fer ingressar involuntàriament un home a l'àrea de Psiquiatria, seguint les ordres de les autoritats sanitàries, dissabte passat. Segons ha informat aquest dilluns el cos policial, els fets van ocórrer dissabte dematí quan van rebre la telefonada d'una mare al 091, en què advertia que el seu fill la tenia retinguda i no la deixava sortir de casa.

En arribar al domicili, els agents van veure com la dona estava lliure, però el seu fill –de mitjana edat– s'havia atrinxerat a la seva habitació, on havia col·locat mobles darrere la porta per evitar que hi entrassin. Aleshores, els policies van intentar dialogar durant un temps, però l'home va respondre que "la màfia russa ja és aquí, no sou policies de veritat, si entrau a casa em tir cap avall".

Davant això, van sol·licitar una dotació sanitària, que va ordenar l'ingrés involuntari de l'home a l'àrea de Psiquiatria. Mentrestant, la mare i els veïns van advertir que el jove tenia armes blanques, pals de ferro i –fins i tot– una arma de foc. Els agents van entrar finalment dins la casa pel balcó i van desenfundar les seves armes per intimidar-lo.

A continuació, l'individu va amollar a terra uns ganivets que tenia a les mans i va botar a un pati interior, on quedà damunt d'un mur de quatre metres. Així, els agents van tornar a dialogar amb ell perquè desistís de la seva actitud fins que finalment ho van aconseguir i van poder ingressar-lo –involuntàriament– a l'àrea de Psiquiatria per a una valoració.

stats