Societat 11/01/2021

La Policia Nacional enxampa els Supporters Mallorca en una festa privada

En total, els agents de la Patrulla Verda varen aixecar 16 actes a les nou persones que varen trobar a l'interior d'un local

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen sancionar nou persones, totes membres de la penya mallorquinista Supporters Mallorca, per celebrar una festa privada a l'interior de la seva seu, ubicada al camí de Jesús de Palma. Segons ha avançat el diari Última Hora i han confirmat fonts properes al cas, els fets varen ocórrer al voltant de les 20.30 h de divendres.

En arribar al local, la Policia Nacional va trobar que la barrera no estava tancada del tot i que se sentia música i gent a l'interior. Una vegada dins, els agents varen trobar nou persones bevent i fumant. Per això, els varen posar 16 propostes de sanció: nou per incomplir la normativa contra el coronavirus, tres per tinença de drogues, una per desobediència, una per llicència i una per consum de tabac.

A més, inspectors de la Conselleria de Turisme també varen acompanyar els policies, que també varen aixecar diverses actes per incomplir les mesures contra el covid-19. Durant el mateix horabaixa, varen acudir a altres punts de la zona, on també s'incomplien les restriccions. Es tracta d'una pizzeria i un establiment del polígon de Can Valero.

stats