La Policia Nacional enxampa els Supporters Mallorca en una festa privada

En total, els agents de la Patrulla Verda varen aixecar 16 actes a les nou persones que varen trobar a l'interior d'un local

Agents de la Policia Nacional varen sancionar nou persones, totes membres de la penya mallorquinista Supporters Mallorca, per celebrar una festa privada a l'interior de la seva seu, ubicada al camí de Jesús de Palma. Segons ha avançat el diari Última Hora i han confirmat fonts properes al cas, els fets varen ocórrer al voltant de les 20.30 h de divendres.

En arribar al local, la Policia Nacional va trobar que la barrera no estava tancada del tot i que se sentia música i gent a l'interior. Una vegada dins, els agents varen trobar nou persones bevent i fumant. Per això, els varen posar 16 propostes de sanció: nou per incomplir la normativa contra el coronavirus, tres per tinença de drogues, una per desobediència, una per llicència i una per consum de tabac.

A més, inspectors de la Conselleria de Turisme també varen acompanyar els policies, que també varen aixecar diverses actes per incomplir les mesures contra el covid-19. Durant el mateix horabaixa, varen acudir a altres punts de la zona, on també s'incomplien les restriccions. Es tracta d'una pizzeria i un establiment del polígon de Can Valero.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF