Societat 03/09/2020

La Policia Local de Palma aixeca 555 actes de denúncia enguany al parc Wifi

Els casos estan relacionats amb l'excés de renou nocturn, consum d'alcohol i tinença d'armes com ara navalles

Kike Oñate
1 min
Agents de la Policia Local de Palma al parc Wifi aquest dimecres.

PalmaLa Policia Local de Palma ha aixecat 555 actes de sanció al parc Wifi de Palma entre el gener i el 9 d'agost, segons dades de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de Cort. Els casos denunciats estan relacionats amb l'excés de renou nocturn, consum d'alcohol i tinença d'armes com ara navalles.

Durant l'estiu s'hi han registrat 40 actuacions: 16 al juny, 18 al juliol i sis durant els primers nou dies d'agost. Les actes aixecades fins dupliquen les de l'any passat, quan n'hi va haver 260, segons les mateixes fonts consultades, que admeten que són conscients del deteriorament de la zona. Per això, afegeixen, estudien "diverses opcions" per reduir la conflictivitat de la zona.

A més d'aquests controls, la Policia Local també actua per controlar que la gent dugui mascareta, que no hi hagi concentracions de persones superiors a deu persones i que no es fumi al carrer.

La Policia Nacional va informar aquest dilluns que el 22 d'agost varen arrestar al mateix parc Wifi quatre homes –dos de 19 anys, un de 23 i un altre de 41 anys– com a presumptes autors d'un delicte de lesions i un d'ells, per un delicte d'abusos sexuals a una menor.

stats