Societat 06/04/2018

La Policia Local torna a manifestar-se per demanar la jubilació anticipada

Els sindicats han convocat tres mobilitzacions a escala estatal davant la manca de resposta per part del govern central

Ara Balears
1 min
La manifestació d'aquest matí davant delegació de Govern. / C.AMENGUAL

PalmaLa Policia Local s'ha manifestat aquest divendres per segona vegada davant l'edifici de Delegació de Govern per demanar una anticipació de 6 anys de l'edat de jubilació, una mesura que afectaria 14.000 treballadors a escala estatal. El 27 de març passat ja protestaren pel mateix motiu i dia 20 d'abril tornaran a sortir al carrer per demanar una resposta del govern central.

Toni Torrents, representant de Comissions Obreres, ha explicat que fa dos anys que mantenen negociacions amb el govern central per reivindicar l'anticipació de les jubilacions per a la Policia Local i des de fa uns mesos "Cristóbal Montoro té retingut al seu despatx un informe que donaria viabilitat al reial decret per aconseguir aquesta mesura". Per aquest motiu, "davant la manca de resposta per part del ministre d'Hisenda i Funció Pública, els sindicats hem iniciat tres mobilitzacions a escala nacional", ha assegurat Torrents.

El portaveu del C-SIF, Jaume Garí, també ha remarcat la problemàtica provocada per la mancança de places noves per a interins. Segons explica Garí, "com més places quedin lliures amb la jubilació anticipada més places es crearien, i es registraria una renovació necessària de les plantilles".

stats