La Policia Local d'Algaida emociona la filla de Donald Trump

Ivanka Trump agraeix la feina "excepcional" de les forces de l'ordre piulant el vídeo dels agents cantant 'En Joan Petit quan balla'

El vídeo de la Policia Local d'Algaida ballant i cantant En Joan Petit quan balla –difós a través de les xarxes socials aquest cap de setmana– ha arribat fins als Estats Units, on se n'ha fet ressò ni més ni menys que la filla del president nord-americà, Donald Trump. A Ivanka Trump l'ha emocionat prou un dels vídeos dels policies cantant per piular-lo i aprofitar-lo per agrair l'"excepcional" feina de les forces de l'ordre. En poques hores el vídeo ja s'havia visualitzat centenars de milers de vegades. 

"Un vídeo increïble que ens arriba de Mallorca, Espanya. Gràcies per l'excepcional feina que feis els homes i les dones de les forces de l'ordre arreu del món!", diu Ivanka Trump en referència a les imatges dels agents, que varen recórrer aquest cap de setmana els carrers del poble, guitarra en mà, per amenitzar la quarantena dels més petits d'Algaida. Tampoc varen descuidar la coneguda coreografia de la cançó, amb la qual varen fer ballar alguns dels veïns.

L'oficial en cap de la Policia Local va explicar aquest dissabte a l'ARA Balears que tot havia començat dimecres de la setmana passada, quan varen fer sonar les sirenes "per agrair als veïns del poble que no hagin sortit de casa i hagin respectat el decret de l'estat d'alarma". "Després vàrem pensar que els nins i les nines del poble també havien de poder gaudir d'un moment divertit", afegia Oliver.

Com que els infants insistien a demanar les sirenes, els agents varen decidir sortir als carrers a cantar En Joan Petit. "Ens ho han agraït moltíssim. Ens quedam amb les cares dels pares i dels nins", indica Oliver. Així i tot, l'oficial en cap recorda que el primer és complir amb el deure. En dos dies varen aixecar 20 actes en la seva tasca d'assegurar que "en tot moment es respecti l'estat d'alarma". "Som conscients de quina és la nostra feina i feim el que toca", remata.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF