La policia ha detingut 426 persones a la Platja de Palma durant l'estiu

Destaquen els delictes de robatori amb violència comesos per dones, que actuen en grup i sota la 'disfressa' de la prostitució

La Policia Nacional ha detingut 426 persones a la Platja de Palma, 31 de les quals menors d'edat, durant els mesos d'estiu. Algunes de les detencions s'han fet en col·laboració amb la Policia Local de Palma. Dels adults detinguts, dos han estat arrestats per temptativa d'homicidi, 30 per maltractaments i violència masclista, 28 per lesions, amenaces o coaccions i 6 per delictes sexuals.

A més, hi ha hagut 34 persones detingudes per robatoris amb violència, 30 per tràfic de drogues, 20 per robatori amb força i 149 per furts, segons ha detallat la Prefectura Superior de Policia de Balears en un comunicat. També hi ha hagut 28 detinguts per delictes contra el patrimoni, entre d'altres. La Policia ha destacat en el comunicat els delictes de robatori amb violència comesos per dones, que actuen en grup i sota la 'disfressa' de la prostitució.

Respecte dels 31 menors, 18 han estat detinguts per furt, 7 per robar amb violència, 3 per delictes contra la seguretat viària, 2 per robatori amb força i 1 per lesions. La Policia ha indicat que les zones amb més delictes han estat la primera i la segona línia de la platja. Les actuacions policials s'han duit a terme de manera continuada i, especialment, en caps de setmana i de nit.

La Policia també ha actuat contra el petit tràfic de substàncies estupefaents. A més, ha intervingut en les baralles o grups violents de turistes que estaven en determinades zones i locals de la Platja de Palma.

 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF