Societat 31/01/2022

Es Mercadal denunciarà els organitzadors de la manifestació contra el passaport covid

La majoria dels 300 assistents no va emprar la mascareta

Iván Martín
1 min
Imatge de la manifestació de dissabte contra el passaport covid a Menorca.

ES MERCADALLa Policia Local del Mercadal denunciarà els organitzadors de la manifestació contra el passaport covid que es va fer aquest dissabte a la plaça del Pare Camps i que concentrà 300 persones, la majoria de les quals no duia mascareta.

Així ho han confirmat aquest dilluns fonts del cos policial. El dispositiu de seguretat es va reforçar a la manifestació de dissabte amb més presència de la Guàrdia Civil que a la concentració del passat 9 de gener en aquesta mateixa localitat. La Policia Local també va donar suport i davant la passivitat dels assistents a l'acte respecte de l'ús obligatori de mascareta i la distància de seguretat va optar per avisar en reiterades ocasions l'organització de la mobilització.

Després de veure com les indicacions policials eren desateses, la Policia Local del Mercadal ha decidit denunciar per "no prendre les mesures de precaució necessàries a l'hora d'organitzar l'acte". El col·lectiu Menorca Acción havia organitzat la manifestació per protestar contra l'obligatorietat del passaport covid sota el lema 'Menorca, Eivissa i Mallorca diuen PROU al Passi Covid'.

stats