Successos
Societat 15/06/2024

La Policia auxilia un cavall que deambulava pel polígon de Son Malferit

Gràcies als coneixements d'un dels agents, destinat durant anys a la Unitat Muntada, es van adonar del mal estat de l'animal

ARA Balears
1 min
Un agent subjecta al cavall que deambulava solt.

PalmaLa Policia Local de Palma ha auxiliat un cavall malalt, que passejava solt pels carrers del polígon de Son Malferit. Va ser localitzat estès a terra d'un aparcament d'un restaurant de la zona. En una nota de premsa, aquest cos ha informat que, després de ser avisats dels fets, una dotació de la Unitat Nocturna (Unoc) va localitzar el cavall amb aquesta situació a l'aparcament d'un restaurant. Gràcies als coneixements d'un dels agents, destinat durant anys a la Unitat Muntada, es van adonar del mal estat de l'animal. La simptomatologia del cavall apuntava que podia estar patint un còlic, i va arribar fins i tot a vomitar. Un cop el cavall es va reincorporar, els agents van procedir a tranquil·litzar-lo, i el van subjectar perquè no partís i per evitar un possible perill per al trànsit rodat.

Mitjançant la Sala del 092 es va requerir la presència de personal del Centre de Protecció d'Animals Domèstics (Cepad), que depèn de la Fundació Natura Parc, el qual es va fer càrrec de l'èquid. L'endemà els agents que van intervenir van contactar amb el centre de protecció animal per conèixer-ne l'estat. Se'ls va informar que l'animal havia patit un còlic, del qual s'estava recuperant favorablement. A més, es va confirmar que s'havia localitzat el propietari, perquè es pogués fer càrrec de l'animal.

Els fets varen tenir lloc al voltant de les 5 h d'aquest dimarts passat, dia 11 de juny.

stats