Pagaments
Societat 08/10/2022

Podràs pagar per Bizum a l'Agència Tributària de les Illes Balears

Només s'ha d'introduir el número de telèfon mòbil vinculat a l'aplicació i s'obrirà la passarel·la de pagaments de l'entitat bancària

ARA Balears
1 min
Pagar amb el mòbil: més fàcil del que sembla

PalmaL'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) ha incorporat Bizum com a nou sistema de pagament. Els usuaris de l'aplicació mòbil de l'ATIB ja poden fer abonaments de tributs o deutes mitjançant aquest servei, segons ha informat la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors aquest dissabte en una nota de premsa.

Només hauran d'introduir el número de telèfon mòbil vinculat a Bizum i s'obrirà la passarel·la de pagaments de l'entitat bancària per acceptar i autoritzar l'operació. A l'aplicació de l'ATIB constarà el tribut o deute pagat i es podrà accedir i descarregar el justificant de pagament.

Aquest sistema de pagament se suma a la resta d'opcions ja operatives de les quals disposen els contribuents, per via telemàtica a través de la banca electrònica de les entitats col·laboradores (CaixaBank, Banca March, BBVA i Colonya, Caixa Pollença) o amb targeta bancària (amb independència de l’entitat emissora de la targeta).

18.400 operacions en un any

L'aplicació mòbil de l'ATIB es troba operativa des del mes d'octubre de 2021. Des de llavors, té més de 12.350 usuaris i ha servit per fer més de 18.400 operacions durant el seu primer any de funcionament. S'han fet 10.696 pagaments, s'han gestionat 2.546 cites prèvies, 2.607 actualitzacions de les dades de contacte i s'han tramitat 2.460 domiciliacions de tributs.

stats