Societat 03/06/2020

La Plataforma Antifeixista de Menorca convoca concentracions per rebutjar la mort de George Floyd

Seran dissabte a les 18 h a Maó i Ciutadella

Ivan Martin
1 min
La convocatòria s'ha promogut mitjançant les xarxes socials.

MaóMenorca és mobilitzarà aquest pròxim cap de setmana en senyal de rebuig per la mort del ciutadà afroamericà George Floyd durant la seva detenció per part de la policia de Minneapolis. La Plataforma Antifeixista de Menorca és la convocant d'una doble concentració, que haurà de desenvolupar-se amb les pertinents mesures de seguretat, d'acord amb els protocols sanitaris per evitar contagis de coronavirus.

Els actes de protesta tindran lloc dissabte a les 18 h a la plaça Constitució de Maó i a la plaça de la Catedral de Ciutadella. La Plataforma ha distribuït el cartell de la mobilització a través de les xarxes socials, en el qual es poden llegir els motius que conviden a la participació "en solidaritat amb les protestes per l'assassinat de George Floyd i de tots aquells que moren a mans de la policia racista". D'altra banda, reivindiquen l'antifeixisme com "la lluita contra la injustícia, la discriminació i els poderosos i per recordar que l'únic terrorista és l'estat capitalista".

La Plataforma Antifeixista de Menorca ha instat tota la ciutadania a participar en la manifestació, sempre que es respecti la distància de seguretat entre els assistents i l'obligació de dur mascareta.

stats