Societat 20/07/2020

Pizza barbacoa: el plat preferit dels illencs que compren menjar a domicili amb Just Eat

La cuina italiana és la més demandada a les Balears, mentre que la hawaiana és la que més va créixer el 2019 respecte de l'any anterior, segons l'empresa

Ara Balears
1 min
La cuina italiana és la més demandada pels illencs que compren a domicili a través de l'aplicació mòbil Just Eat

PalmaLa cuina italiana és la més demandada pels illencs que compren a domicili a través de l'aplicació mòbil Just Eat, i la pizza barbacoa és el plat més popular, mentre que el menjar hawaià és el que més va créixer el 2019 respecte de l'any anterior, segons un estudi fet per l'empresa.

Palma és la sisena ciutat de l'Estat amb més restaurants adherits a la plataforma Just Eat i la novena amb més comandes. A més, és la sisena amb major creixement en el volum dels locals que s'hi sumaren al llarg del darrer any.

El mercat del menjar a domicili va apostar 2.418 milions d'euros a l'economia espanyola el 2019, 740 dels quals varen procedir de comandes en línia. Això suposa un 31% respecte del total dels encàrrecs (per telèfon i en línia) i un increment d'un 23% respecte de l'any anterior, quan la xifra va arribar a 600 milions d'euros.

Els restaurants que ja disposaven del servei a domicili durant el confinament varen augmentar entre un 40% i un 50% les comandes els primers mesos d'enguany, segons dades de Just Eat. A més, les visites a la plataforma han crescut un 65% el matí i un 48% l'horabaixa. També s'ha detectat un increment d'un 27% de les visites a les ciutats amb menys de 30.000 habitats i d'un 7% a les que tenen fins a 70.000 habitants.

stats