Societat 25/11/2021

PIMEM i Rezero fomentaran i gestionaran actuacions sostenibles per a pime i autònoms

L'objecte de l'acord és establir les línies d'actuació d'ambdues parts per a la col·laboració en l'àmbit de la prevenció de residus

ARA Balears
1 min
PIMEM i Rezero han presentat l'acord de col·laboració aquest dijous.

PalmaPIMEM i Rezero han tancat una col·laboració per fer arribar a les petites i mitjanes empreses i també als autònoms tot tipus d'iniciatives i programes de treball encaminats a la sostenibilitat i l'economia circular. Segons PIMEM, l'objecte d'aquest acord és establir les línies bàsiques d'actuació d'ambdues parts per a la col·laboració en l'àmbit de la prevenció de residus, la reducció dels envasos d'un sol ús, la promoció del comerç de proximitat i la producció local.

En aquest sentit, la Federació s'ha compromès a participar en iniciatives socials, amb l'objectiu de sensibilitzar i promocionar la recerca i la innovació, la formació i el debat sobre l'excés de residus i consum de recursos naturals. Segons el president de PIMEM, Jordi Mora, "es tracta d'actuacions dirigides al sector empresarial, al comerç i la distribució i a la població o a clients en general".

PIMEM assegura que els principals reptes són millorar la sensibilitat ambiental que es pot aplicar en els hàbits de consum i donar a conèixer les principals accions que fa l'empresa en aquest mateix àmbit. Així mateix, vol fomentar el comerç verd com a xarxa de botigues que ofereixin productes que permetin fer un consum i una compra més sostenible amb el medi ambient i la societat.

stats