Societat 19/01/2021

Comerciants de Pere Garau critiquen que Cort només vulgui convertir en zona per a vianants el carrer de Nuredduna

Reclamen que l'eix cívic arribi fins a la plaça de Miquel Dolç i que no acabi a la plaça de les Columnes, com projecta l'Ajuntament de Palma

Ara Balears
1 min
El carrer Nuredduna de Palma

PalmaDiversos comerços del mercat de Pere Garau exhibeixen d'ençà d'aquest dimarts cartells de la campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' per criticar que l'Ajuntament de Palma només pretengui convertir aquest carrer en zona per a vianants. L'entitat Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'associació de comerciants del mercat del barri han criticat que es destinin 3,1 milions a intervenir un sol carrer, el més proper al centre. Consideren que el projecte no té res a veure amb el conjunt del barri i proposen que l'eix cívic connecti les Avingudes per Nuredunna i continuï fins a la plaça de Miquel Dolç.

Les tres organitzacions han repartit cartells reivindicatius al mercat municipal sota el lema 'A Nuredduna: eix cívic, sí; proposta de Cort, no'. En el comunicat han afirmat que el 2018 Cort va prometre més consens i diàleg amb els residents i els comerciants.

"Continuam confiant que en algun moment l'Ajuntament s'adonarà que les persones de Pere Garau mereixen ser escoltades dins un procés de participació real", expliquen en el comunicat, i afegeixen que fins ara han estat "ignorades".

En aquest primer dia de repartiment de cartells les entitats s'han concentrat al mercat, on l'acceptació "ha estat màxima". Els encarregats de cada paradeta han posat per fer-se una fotografia amb el cartell a la mà, i les fotos s'aniran penjant a les xarxes.

stats