Gala

Pedro Pascal als premis SAG: "Vaig una mica borratxo. Estic fent el ridícul"

L'actor, visiblement afectat pels efectes de l'alcohol, va fer un dels discursos d'agraïment més virals de la nit

2 min

BarcelonaRebre un premi en general desemboca en un estat d'eufòria, més desenfrenat o bé contingut. Una sensació ben diferent és la que va experimentar Pedro Pascal els primers instants després de ser guardonat com a millor actor als premis SAG. Després de sentir ressonar el seu nom al Shrine Auditorium and Expo Hall de Los Angeles diumenge al vespre, l'actor de The last of us va canviar la cara i, desconcertat, va pujar a l'escenari. La primera declaració amb el premi SAG en mà va ser reveladora: "Això és un error per diversos motius, vaig una mica borratxo".

El públic del Sindicat d'Actors va esclatar a riure, i no va ser l'última vegada que ho va fer durant el seu discurs d'agraïment. Amb un look despreocupat, com de costum, però de la mà de l'alta costura de Prada, l'actor va pujar les escales, va saludar els actors que van entregar-li l'estatueta i va situar-se davant del micròfon. La posició del cos de Pascal davant del centenar de persones que estaven congregades diumenge al vespre era de tot menys natural, entre un micròfon més baix del que hauria estat convenient i el desconcert de l'escena. Després de deixar el premi a la tauleta auxiliar va començar el discurs sense guió, una mostra més que no esperava guanyar el guardó: "Això és un error per diversos motius, vaig una mica borratxo, pensava que em podia emborratxar. Gràcies, HBO. Tinc la sensació que estic fent el ridícul".

El joc entre Pedro Pascal i Kieran Culkin

L'emoció i les llàgrimes que intentava contenir van arribar al clímax quan amb els braços estesos va cridar "moltíssimes gràcies per això!" En aquell instant la televisió va enfocar un somrient i feliç Culkin, el seu fals enemic, que també competia en la mateixa categoria. L'escena, que va durar menys d'un minut, s'afegeix a la llista de moments memorables i virals entre Pedro Pascal i Kieran Culkin. Ja a la primera gala d'aquest any, Pedro Pascal va fer broma del seu braç enguixat i va dir que era el resultat que l'actor novaiorquès li hagués pegat. Seguint la dinàmica irònica, aquella mateixa nit el seu company va dedicar-li unes paraules al rebre el premi a millor actor de sèrie dramàtica: "Vaig estar nominat pels Globus d'Or fa 20 anys, i quan vaig viure aquell moment recordo que vaig pensar que no tornaria a aquesta sala mai més. Però gràcies a Succession he pogut tornar un parell de vegades. Entoma-la, Pedro!"

Finalment, el torn de Pascal per agrair l'entrega del premi va començar a esgotar-se. "He estat al sindicat des del 1999, així que és un honor increïble. Gràcies a tots els nominats, ara mateix no recordo cap dels seus noms", va sincerar-se. "Estic a punt de tenir un atac de pànic, així que aniré marxant". Així és com va tancar un dels discursos d'agraïment que va generar més rialles i aplaudiments de la nit.

stats