Societat
Societat 16/09/2022

PayPal retira el patrocini als Phoenix Suns per la sanció de l'NBA a Robert Sarver

Paypal ha desaparegut de la llista de col·laboradors del Reial Mallorca, encara que es poden comprar productes de l'entitat per la plataforma

ARA Balears
1 min
Sarver va comprar a la botiga del club

PalmaPLa plataforma de pagament electrònic PayPal ha anunciat aquest divendres la intenció de no renovar el patrocini a l'equip de l'NBA Phoenix Suns, en finalitzar aquesta temporada, si el seu propietari, Robert Sarver (recentment sancionat per acusacions de racisme i sexisme), manté qualcuna relació amb l'equip.

En el comunicat emès per la companyia, el president, Dan Schulman, ha declarat que PayPal és una empresa amb "valors i un sòlid bagatge de lluita conta el racisme, el sexisme i totes les maneres de discriminació". "Hem revisat l'informe de la investigació independent de l'NBA sobre el propietari dels Phoenix Suns, Robert Sarver, i trobam que el seu comportament és inacceptable i conflictiu amb els valors de l'empresa", ha assenyalat Schulman.

En aquest sentit, han notificat que el patrocini de PayPal amb els Suns expirarà al final d'aquesta temporada i que, arran de la investigació de l'associació nord-americana de bàsquet, "no renovaran el patrocini, si Robert Sarver continua involucrat en els Suns després de complir la seva suspensió".

D'aquesta manera, l'empresa de transferències, que també es trobava entre els col·laboradors del Reial Mallorca des de l'any 2018 i ha tingut espais publicitaris a l'estadi de Son Moix, ha desaparegut d'aquesta secció. No obstant això, els productes que comercialitza l'entitat esportiva, com ara els equipaments, articles de marxandatge i les entrades per als partits, es poden continuar pagant per aquesta plataforma.

Aquestes mostres de rebuig cap al comportament de Sarver se sumen a la petició de dimissió per part del vicepresident dels Phoenix Suns, Jahm Najafi.

stats