Societat 30/09/2021

El Parlament Europeu investigarà els casos d'explotació sexual de menors tutelats per l'IMAS

El PP remarca que és la millor solució davant la negativa del PSIB i Podem de crear una comissió política

ARA Balears
1 min
Ple del Parlament Europeu, en una imatge d'arxiu

PalmaEl Parlament Europeu ha acordat aquest dijous que enviaran una missió d'investigació a les Illes Balears per estudiar els casos d'explotació sexual a menors tutelats per l'IMAS a l'Arxipèlag. Segons ha informat el Partit Popular a través d'un comunicat, aquesta investigació es durà a terme durant tot el 2022.

En el comunicat, els populars han remarcat que la investigació que començarà l'any que ve és la resposta a les reiterades peticions que l'eurodiputada del PP Rosa Estaràs ha traslladat al Parlament Europeu i han destacat que esperen que aquesta missió permeti destapar la realitat d'aquest cas i descobrir què està passant realment, ja que el "PSIB i Podem han impedit que s'investigui".

Per part seva, Estaràs, ha defensat que "els drets dels nins són prioritaris a la Unió Europea", i ha destacat que l'inici d'aquesta investigació "és molt positiu per contribuir a resoldre aquests casos i perquè es prenguin les mesures necessàries per evitar que aquests fets tan greus puguin repetir-se en el futur".

stats