Nadal 2023
Societat 30/08/2023

Les paradetes del mercat de Nadal de la plaça d'Espanya es traslladaran al parc de les Estacions

El mercat nadalenc sí que mantindrà els seus emplaçaments de la Rambla i la plaça Major

Héctor Rubio
1 min
Nadal a Palma

PalmaLes paradetes del mercat de Nadal de 2023, que tradicionalment se situaven a la plaça d'Espanya i la Porta Pintada, es traslladaran enguany al parc de les Estacions a causa de les obres de reforma i rehabilitació que s'estan fent a l'espai. Per part seva, el mercat nadalenc sí que mantindrà els seus emplaçaments de la Rambla i la plaça Major. Es muntarà entre el 23 de novembre i el 7 gener, amb un horari d'obertura des de les 10.00 fins a les 21.00 hores.

Així ho han comunicat la regidora d'Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i la directora general de Fires i Mercats, María del Carmen Esparza, als representants de les patronals i associacions de comerciants, artesans i firaires que participen en la iniciativa durant una reunió mantinguda a l'Ajuntament de Palma.

En principi, està previst que a la part exterior de les Estacions s'hi mantinguin les atraccions infantils com en les edicions anteriors. A la reunió s'ha plantejat la possibilitat de diversificar els diferents espais perquè a cadascun hi hagi varietat d'ofertes que siguin atractives per a la ciutadania. La ubicació final de cada lloc no se sabrà fins que no es conegui el nombre de sol·licitants que hi confirmin la participació.

El trasllat també afecta les paradetes de menjar i dolços, que, com la resta, seran reubicades i es pretén donar protagonisme als productes alimentaris locals mitjançant paradetes específiques. Així mateix, està previst oferir més espai d'exposició i venda a aquells artesans que estiguin disposats a fer demostracions en viu de la seva activitat.

stats