Festes de Nadal
Societat 16/09/2022

Palma ja es prepara per a Nadal: els llums arriben als primers carrers de Ciutat

Quatre persones s'encarreguen col·locar el cablatge dels llums a tots els arbres de Ciutat

ARA Balears
1 min
Un operari instal·la les llums de Nadal

PalmaPalma ja prepara i comença a engalanar els carrers per a les festes de Nadal. Més de tres mesos abans de l'inici de les festes, els operaris de l'Ajuntament de Palma han començat a instal·lar els llums de Nadal i engalanar els carrers de Ciutat per les festes.

Aquest divendres dematí, treballadors del consistori municipal han envaït part del carrer d'Aragó de Palma per instal·lar-hi les decoracions nadalenques. De fet, han tallat la circulació d'un dels carrils d'aquesta zona per tal d'enganxar als arbres la instal·lació dels llums.

Els quatre operaris encarregats d'instal·lar tot el cablejat dels llums de Nadal als arbres de Palma

Cal recordar que els darrers anys l'encesa dels llums de Nadal s'ha fet a final del mes de novembre i que el pressupost sol superar el milió d'euros.

Els operaris encarregats de fer part de la instal·lació han explicat a l'ARA Balears que han començat amb aquestes tasques a principi de setembre perquè només són quatre operaris per encarregar-se de col·locar el cablatge a tots els arbres de Ciutat i si no comencen "prest" no tenen temps de tenir la instal·lació llesta per a l'encesa.

stats