Societat 26/12/2019

Palma, entre les 25 ciutats del món més cercades pels espanyols per rebre l'any 2020

Segons Jetcost, entre els motius per triar la ciutat com a destinació hi ha el de passar les festes amb familiars i amics

Ara Balears
1 min
Llums de Nadal

PalmaPalma és entre les 25 ciutats més cercades pels espanyols per passar el cap d'any i donar la benvinguda a l'any 2020, segons un estudi realitzat per Jetcost. Així, Palma ocupa el lloc número 13 respecte de les recerques en l'àmbit mundial que han fet els viatgers de l'Estat a través del cercador de vols. Entre aquestes 25 ciutats més cercades del món per celebrar aquesta data, n'hi ha un total de 12 que són espanyoles.

Entre els motius per triar Palma com a destinació per passar-hi el cap d'any, hi ha el de passar la festa amb familiars i amics i per cercar un lloc que no estigui gaire enfora per celebrar l'entrada de l'any, segons l'informe. Les destinacions més cercades han estat Madrid, Barcelona, Londres, París i Sevilla. Per darrere de Palma. s'hi troben llocs com Lisboa, Gran Canària, Porto, Viena i València.

L'estudi l'han realitzat a partir de les cerques i els vols reservats que han fet els usuaris de la pàgina web; per això, asseguren que és una dada fiable, ja que és arran de la recerca feta i no per enquestes. Segons el portaveu de la companyia, "el 31 de desembre molta gent vol celebrar l'entrada de l'any amb algun amic o familiar al qual vol visitar i amb el qual vol passar uns dies. Això explica que una gran part dels usuaris hagin triat ciutats dins d'Espanya, sense haver de fer grans desplaçaments".

stats