Societat 09/08/2020

22 països recomanen no viatjar a determinades zones d'Espanya

Per ara només el Regne Unit i Bèlgica hi inclouen les Balears

Ara Balears
1 min
Dues persones a l'aeroport de Palma.

PalmaQuasi tots els països de l'espai Schengen -en concret 22- han recomanat no viatjar a determinades zones d'Espanya. Fins i tot han imposat restriccions per controlar l'arribada de viatgers o turistes que tornin de territori espanyol, apunta Efe.

Per ara, són només cinc països de l'espai Schengen els que deixen als seus ciutadans viatjar a Espanya sense cap mena de restricció. En concret són Luxemburg, Polònia, Portugal, Romania i Suècia. Per altra banda, els territoris que també han recomanat no viatjar a les Balears són el Regne Unit i Bèlgica.

Ha estat aquesta setmana quan Bèlgica ha afegit les Balears a la llista de zones per les quals recomana quarantena a tots els ciutadans que tornin de l'Arxipèlag. Per part seva, el Regne Unit ho va decidir fa dues setmanes. Davant aquesta mesura, el sector turístic no en té cap dubte: "Els britànics són el segon mercat emissor de les Balears i, per tant, alguns hotels que tenien previst obrir durant el mes d'agost no ho faran", varen admetre des de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM).

stats