Societat 11/04/2018

La 'padrina youtuber' obrirà el programa d'activitats gastronòmiques del Mercat Municipal d'Inca

Maria Gibert estrenarà un 'showcooking' el proper dissabte

Ara Balears
2 min
La 'padrina youtuber' obrirà el programa d'activitats gastronòmiques del Mercat Municipal d'Inca

PalmaLa 'padrina youtuber', Maria Gibert, estrenarà un 'showcooking' al Mercat Municipal d'Inca el proper dissabte, dia 14 d'abril, a les 12 h, en què explicarà una de les seves receptes de primavera.

Gibert s'ha convertit en pocs anys en tota una revelació a internet i a les xarxes socials. El seu canal de Youtube 'Recetas Mallorquinas', en què explica les seves propostes, sempre relacionades amb la cuina mallorquina, té més de 21.000 subscriptors i algunes de les seves receptes ja acumulen gairebé 300.000 visualitzacions.

Aquesta serà la primera activitat organitzada pel Mercat Municipal d'Inca per acostar-se més als clients habituals i, també, atreure nous consumidors, que té el suport de l'Ajuntament d'Inca.

Taller

El següent taller es durà a terme el proper dia 5 de maig a les 12 h amb motiu del dia de la mare. Hi participaran la cuinera Antònia Cantallops i el seu fill el xef Tomeu Torrens, del celler Can Amer.

Antònia Cantallops va estar durant dècades al capdavant del celler Can Amer, un dels més prestigiosos de la comarca d'Inca, on va recuperar l'antiga cuina mallorquina tradicional i li va donar un impuls cap a la modernitat. Aquest esperit l'ha agafat el seu fill, el xef Tomeu Torrens, que ara regenta el celler.

La tercera cita culinària serà amb el xef Tomeu Lassio, que protagonitzarà un 'showcooking' el 10 de maig, coincidint amb la celebració del Dijous Gros.

Lassio s'ha convertit, aquests darrers anys, en un dels cuiners amb més projecció de Mallorca. Disposa del seu propi restaurant a Lloseta després de formar-se al costat de figures com Santi Taura. Lassio dona molta importància al producte local i de temporada en les seves preparacions.

Totes les demostracions culinàries es duran a terme amb productes frescos de les parades del mercat.

stats