Societat 08/02/2016

Els perdedors dels Oscars també tenen premi: 208.000 euros

L'empresa Distinctive Assets patrocina des de fa 16 anys el premi de consolació que reben els nominats que no aconsegueixen l'Oscar en algunes categories. És una bossa que enguany està valorada en més de 200.000 euros i que inclou una llarga llista de regals de luxe, entre els quals hi ha fins i tot paper higiènic

Joan Callarissa
2 min
Oscars 2016

BarcelonaEls perdedors també surten guanyant en la cerimònia dels Oscars. Com passa des de fa 16 anys, l'empresa Distinctive Assets patrocina la bossa de regals que s'emporten alguns dels nominats que no aconsegueixen cap estatueta. Un premi de consolació que enguany té un valor, tal com informa la mateixa empresa, de 208.000 euros. Molt més que l'any passat, quan arribava just als 150.000 euros, tal com va publicar llavors el 'USA Today'.

Aquest premi per als que no triomfen en la seva categoria no és, però, per al centenar de persones que estan nominades als Oscars en aquesta 88a edició. Només en les categories estrella de la gala els nominats s'embutxacaran aquest generós succedani de premi. És a dir, només les candidates a millor actriu, els candidats a millor actor, a millor director, els guionistes i alguns premis tècnics ofegaran la pena d'haver-se quedat sense el premi de l'Acadèmia amb aquesta mescla estranya d'obsequis que Distinctive Assets selecciona entre totes les empreses i marques que els paguen –s'ha publicat que fins a 4.000 euros– per formar part de la bossa.

Cate Blanchett i Rooney Mara estan les dues nominades als Oscars enguany per les seves interpretacions a la pel·lícula 'Carol' / INSTAGRAM

Així, cada any els contingut d'aquest lot va canviant en funció de les marques que volen promocionar els seus productes a Hollywood. Segons ha informat l'empresa, enguany els regals elegits són:

  • Un viatge a Israel de deu dies de durada valorat en 49.329 euros.
  • Un any de lloguer de cotxes de la marca Audi (sense límit de gamma) valorat en 40.360 euros.
  • Un viatge de quinze dies al Japó per fer senderisme valorat en 48.437 euros.
  • Tres sessions privades d'entrenament amb l'expert (i estrella de la televisió) Jay Cardiello, valorades en 1.255 euros.
  • Una sessió d''ultherapy', un tractament amb làser per reduir la pèrdua d'elasticitat de la pell, valorat en 4.960 euros.
  • Un paquet d'instruments per fer exercici valorat en 5.606 euros.
  • Una estada al Gran Hotel Tremezzo, al costat del llac Como, valorada en 4.483 euros.
  • Un paquet de M&M valorat en 268 euros.
  • Un estoig de productes d'higiene de la marca Joseph's Toiletries, entre els quals hi ha fins i tot paper higiènic, valorats en 246 euros.
  • Un tractament Vampire Breast Lift, un mètode de medicina estètica que consisteix a extreure sang del pacient i centrifugar-la per separar el plasma i injectar-la de nou. En el cas concret del regal dels Oscars el que es regala és per tractar escots i s'ha de realitzar a la clínica del doctor Charles Runels.
Imatge exterior del Gran Hotel Tremezzo, al costat del llac Como, a Itàlia / GRANHOTELTREMEZZO.COM
stats