L'Audiència ordena crida i cerca per a l'acusat de corrupció d'un menor a la Intermodal

L'home, que en el moment dels fets tenia 27 anys, no ha comparegut al judici, on sí que hi eren el nin, que ara en té 15, i la guarda de seguretat que el va detenir

L'Audiència Provincial ha emès l'ordre de crida i cerca per a l'acusat de corrupció de menors que intentà abusar d'un nin que en el seu moment tenia 13 anys als banys de l'estació Intermodal de Palma després que no hagi comparegut al judici.

Els fets que s'havien de jutjar succeïren el 2 de setembre de 2016. L'acusat, amb les inicials J.M.M., va seguir el nin fins a un bany i va ocupar el del costat. La guarda de seguretat els va seguir perquè notà una actitud estranya i va veure com es passaven el telèfon mòbil per davall la porta. 

Segons l’escrit de la Fiscalia, en el telèfon hi havia el seu número escrit i un bitllet de cinc euros, fet que fa suposar que hi havia un intent de pagar per sexe.  La Fiscalia acusa J. M. M. de corrupció de menors i li demanava tres anys de presó. El judici, però, ha quedat suspès perquè no s'hi ha presentat i l'Audiència n'ha ordenat la crida i cerca. 

L'Audiència jutja avui un presumpte cas d'abús infantil a l'estació Intermodal

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF