Societat 24/12/2019

L'OCB demana que els representants públics de Balears parlin sempre en català

El president de l'obra, Josep de Luis, ha felicitat les festes a tothom en un vídeo i ha demanat "que s'acabi la situació injusta de Valtonyc"

Ara Balears
1 min

PalmaL'Obra Cultural Balear (OCB) ha demanat, entre els seus desitjos per al 2020, que els representants públics "no només promocionin el coneixement del català, sinó que donin exemple i el facin servir sempre que es dirigeixin a la ciutadania de les Balears, en compliment de la Llei de normalització lingüística".

L'entitat ha difós un vídeo on felicita les festes a la ciutadania i formula desitjos en matèria de llengua i llibertats per a l'any que ve, entre els quals demana "un respecte total cap als drets de les persones que decideixen utilitzar el català". A més, demanen que s'impulsin mesures per fer créixer l'ús social de la llengua catalana i per garantir que tothom que en vulgui aprendre pugui fer-ho.

En el vídeo, el president de l'OCB, Josep de Luis, ha felicitat tothom per aquestes festes i ha demanat "que s'acabi la situació injusta de Valtonyc, del president de la Federació Llull, Jordi Cuixart, i de tots els seus companys presos i exiliats per les seves idees polítiques".

stats