Societat 18/05/2022

Les obres de la plaça d'Espanya de Palma començaran el setembre i duraran 15 mesos

L'Ajuntament ha informat que la remodelació costarà tres milions d'euros i que es renovaran 8.100 metres quadrats

ARA Balears
1 min
La plaça d'Espanya.

PalmaLes obres de remodelació de la plaça d'Espanya de Palma començaran aquest setembre i duraran 15 mesos, segons ha anunciat aquest dimecres el portaveu de l'Ajuntament, Alberto Jarabo. La junta de govern del Consistori ha aprovat definitivament el projecte de renovació de la plaça, que costarà tres milions d'euros i que suposarà la renovació de 8.100 metres quadrats de paviments.

A més, aquest projecte comporta la renovació de la font del rei Jaume I i la separació de les xarxes pluvials i residuals en tres carrers propers. Així, Jarabo ha assenyalat que les obres afectaran el tradicional mercat nadalenc que s'instal·la cada any a la plaça i per al qual ja s'està cercant una nova ubicació.

L'aprovació del projecte s'ha fet després de desestimar les al·legacions de comerciants del mercadet nadalenc i d'ARCA. En aquest sentit, els tècnics han desestimat les peticions perquè no estan prou argumentades, en referència al fet que consideraven "excessiu" el cost de l'obra. Pel que fa a les al·legacions al paviment, han defensat que és un paviment adequat a la normativa europea.

stats