Societat 09/03/2023

La nova escola de Campos estarà acabada el 2024

Es tracta d’una reivindicació històrica de la comunitat educativa del municipi

ARA Balears
1 min
Les obres de la nova escola de Campos.

PalmaLa nova escola de Campos serà una realitat el curs 2024-2025. Així ho han anunciat la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, durant la visita a les obres. Segons han detallat, amb la finalització d'aquest projecte es compleix una reivindicació històrica de la comunitat educativa del municipi.

Armengol ha recordat que el nou centre "ve d'una lluita intensa de fa molt de temps" i que s'ha posat en marxa "gràcies a una comunitat educativa potent i al treball conjunt de docents, famílies i alumnes de Campos".

El nou centre d'Infantil i Primària tindrà capacitat per a més de 450 alumnes, amb sis aules d'Infantil, 12 de Primària i una aula UEECO. L'obra està finançada pels fons REACT-EU, d'ajuts a la recuperació per a la cohesió i els territoris d'Europa, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia.

Amb tot, el conseller d'Educació, Martí March, ha reivindicat que el nou CEIP "serà un centre sostenible que donarà resposta a les necessitats i demandes d'una societat del segle XXI". "Serà una realitat el curs 2024-2025", ha declarat.

stats