Tots Sants
Societat 28/10/2022

Nova edició de la Nit de les Ànimes a Palma: tallers, concerts, música i correfocs

L'objectiu d'aquest acte és impulsar i recuperar les tradicions pròpies de Tots Sants a Mallorca

ARA Balears
2 min
Tots Sants i Halloween

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres la sisena edició de la Nit de les Ànimes, que se celebrarà el pròxim dissabte 5 de novembre a Palma. El consistori ha detallat, a través d'un comunicat, que l'objectiu d'aquesta celebració és, principalment, impulsar i recuperar les tradicions pròpies de Tots Sants a Mallorca.

D'aquesta manera, han presentat un programa ple d'activitats que començarà el migdia i s'allargarà fins al vespre. Entre altres activitats, destaquen els concerts, els tallers, la música i els correfocs i aquesta sisena edició es durà a terme a tres zones diferents: el cementeri de Palma, l'Amfiteatre i el Parc Sensorial. Enguany participen en l'organització d'aquest esdeveniment un total de cinc entitats (l'Associació de Veïns Cas Capiscol, Tramuntana i Son Busquets, l'Associació de Veïns de Santa Pagesa, el club d'esplai Xiroi, la colla de Dimonis des Cau des Boc Negre i la batucada Deixonats).

Cartell de la sisena edició de la Nit de les Ànimes a Palma

La festa arrancarà a les 16.30 h amb l'actuació de les colles de xeremiers que donaran el sus a la festa amb un recorregut pel parc de la Riera. A partir de les 18 h una cercavila, Bruixes, Ànimes i Alegries, també convidarà la ciutadania a afegir-se a la festa. Les activitats que es perllongaran fins a les 21.30 h.

L'Ajuntament de Palma ha remarcat, durant la presentació, que es tracta d'una activitat completament gratuïta, tot i que l'aforament és limitat (30 persones per grup). Les persones que vulguin participar en aquesta sisena edició de la Nit de les Ànimes de Palma s'hauran d'inscriure prèviament a través d'aquesta pàgina web. Les inscripcions estan obertes des d'avui mateix fins a exhaurir les 360 places que s'ofereixen.

stats