Violència a l'esport
Societat 24/04/2024

Nova agressió en un partit de futbol de les Balears: un jugador deixa inconscient un rival amb un cop de cap

La Policia Local de Palma ha detingut l'agressor aquest dimecres

ARA Balears
1 min
Un Policia Local de Palma

PalmaLa Policia Local de Palma ha detingut un home per agredir un rival durant un partit de futbol disputat aquest cap de setmana a Palma. Segons ha explicat el cos policial, a través d'un comunicat, els fets es van produir en un partit jugat dissabte a Son Roca, on el detingut va deixar inconscient un jugador de l'equip rival amb un cop de cap.

El detingut és un home de 20 anys i de nacionalitat espanyola que hores després del partit es va presentar voluntàriament a comissaria per donar la seva versió dels fets. L'acusat va assegurar que la seva agressió va ser la resposta a una provocació per part de la víctima després que l'àrbitre expulsàs el detingut.

Per la seva banda, la víctima, va negar haver fet cap mena de comentari ni haver-lo provocat i va assegurar que després de rebre la falta que va suposar l'expulsió del seu agressor, el detingut va atacar-lo sense cap raó i el va deixar inconscient i li va provocar una hemorràgia. El públic que era el partit, els jugadors entrevistats i l'àrbitre per la Policia Local de Palma van assegurar que la versió de la víctima era la vertadera i que no hi va haver cap provocació.

stats