La setmana que m'espera
Societat 04/06/2022

"Les nostres reunions sempre acaben menjant i bevent"

El cofundador d'Agromart, Rafel Figuera, explica com serà la seva setmana

2 min
Rafel Figuera.

PalmaNo tenc cap setmana ni dia igual i precisament per això m’agrada molt la meva vida, perquè m’agrada el trui.

El despertador em sona a les 6 h i el primer que faig és revisar els correus i els missatges, així que la primera feina la faig des del llit. Després d’un cafè amb llet, cada dilluns sense falta vaig a la fisioterapeuta. Posam l’esquena a lloc perquè faig molta bicicleta. Després, començaré la setmana laboral fent una visita a totes les finques, ja que som l’encarregat de la secció de producció d’Agromart. Em reunesc amb els tècnics i planificam les sembres i les collites de la setmana. En haver dinat, tindrem reunió amb els encarregats de les botigues. Normalment, la trobada s’allarga fins al capvespre i després me’n vaig cap a l’entrenament personal de crossfit. Abans d’acabar la jornada farem rutina de bona nit a casa amb la meva dona i les meves filles, na Tonina, de 4 anys, i na Maria, de 14 mesos. Els dimarts també em dedicaré a la feina de producció, si cap contratemps em fa fer el contrari. El mòbil pot sonar i canviar-me el dia de cop i volta. Sempre el tenc disponible, tot i que a vegades faig trampes;Quan vull desconnectar vaig a ca ma mare a fer una becada el migdia. És el meu refugi. A banda d’això, com cada dimarts sense excepció, sortiré amb els amics a fer bicicleta de muntanya. Ens estam preparant per fer la volta a Menorca, que es farà per octubre. Solem entrenar per Porreres, Vilafranca, Montuïri o Sant Salvador.

Els dimecres és un dia diferent perquè em dedic a la feina de comunicació de l’empresa. De 8 a 11 h estaré reunit amb Josep Bedmar, de La Nave Nodriza i amb Maria Blanc per organitzar la comunicació de les properes setmanes. Aprofitant que som a l’oficina, faré alguna altra reunió i aniré a dinar a casa. Després, farem, com cada dimecres, junta de socis, en què cada un dona part de la seva secció. Així és com ens assabentam de tot el que passa a Agromart. El primer punt del dia, però, sempre és contar-nos la vida. Després dels temes seriosos, a les nostres reunions sempre acabam menjant i bevent perquè tastam els productes dels proveïdors. Ens posam les botes.

Algun dia de la setmana acompanyaré les meves filles a escola, perquè sempre m’agrada fer-ho. Els dijous dinam amb elles a ca ma mare perquè som quatre germans i cada dia n’hi va un de diferent. Després, tornaré a fer feina i a pedalejar. Per començar a obrir el cap de setmana, els divendres sempre procur quedar amb algú per dinar. Aquesta setmana dinaré amb en Nadal del Forn de Can Nadal i amb en Pere Gran de Cas Concos.

Els caps de setmana són per a la família i tots el dissabtes i diumenges de juny ja estan ocupats per dinars, sopars i trobades. De vegades enyor no tenir res a fer. Aquest cap de setmana dinarem a ca uns amics a la Colònia de Sant Jordi i durem vi i fruita. Normalment duim aquests productes, quan anam de convidats.

stats