Abusos sexuals
Societat 09/12/2022

El cantant Nick Carter, acusat d'haver violat una menor amb autisme durant una gira

La dona, que actualment té 39 anys, ha presentat una demanda contra el membre dels Backstreet Boys juntament amb tres víctimes més

2 min
Nick Carter en un moment de l’actuació al Sant Jordi Club.

BarcelonaEl cantant Nick Carter, membre de la banda musical Backstreet Boys, va ser demandat aquest dijous en un tribunal de Beverly Hills (Califòrnia, EUA) per una violació a una fan autista de 17 anys després d'un concert durant la gira del grup l'any 2001. La dona, que respon al nom de Shannon Shay Ruth (39 anys), va concedir una roda de premsa després de formalitzar la demanda i va afegir que la va presentar juntament amb tres víctimes més que van preferir mantenir l'anonimat, però que també denuncien haver estat violades per Carter sent menors d'edat.

"Els últims 21 anys han estat plens de dolor, confusió, frustració, vergonya i autolesions que són el resultat directe que Nick Carter em violés", va afirmar Ruth amb llàgrimes als ulls en recordar els fets. La suposada violació hauria passat després que ella assistís a un espectacle dels Backstreet Boys a la ciutat de Tacoma (a l'estat de Washington, als EUA) i l'artista la convidés a pujar a l'autobús en veure-la fent cua perquè li firmés un autògraf. El que va venir després, segons el testimoni de la demandant, va ser una situació en què Carter la va obligar a beure alcohol i la va portar a un llit dins l'autocar on la va agredir físicament i la va violar.

"Després de violar-me, recordo que em va dir «meuca retardada» i que em va deixar blaus al braç", va detallar Ruth, que va afegir que llavors era verge, que es va contagiar del virus del papil·loma humà i que les altres tres demandants van denunciar la mateixa situació. La víctima ha conclòs les seves declaracions al·legant que, tot i ser "autista i tenir paràlisi cerebral", el que li va passar amb Carter ha estat "el que més ha marcat" la seva vida.

Reincident

Ruth va estar acompanyada durant la roda de premsa pel seu advocat, Mark Boskovich, per a qui l'objectiu de la demanda és "impedir" que Nick Carter "agredeixi més adolescents i dones" i demostrar que la indústria de la música "no pot seguir mirant cap a un altre costat". "Esperem que qualsevol altra persona que hagi estat agredida sexualment per Carter ens truqui o ens enviï un correu electrònic", va concloure Boskovich.

El 2017, el músic també va ser acusat de violació per part de la cantant Melissa Schuman, exintegrant del grup musical Dream, en uns fets que haurien passat dues dècades abans, però això finalment no va tenir conseqüències penals per a Carter. Aquesta última denúncia es produeix tot just un mes després que el cos del seu germà petit, Aaron Carter, fos trobat sense vida a la banyera en un habitatge situat al municipi de Lancaster (Califòrnia, Estats Units).

stats