Societat 10/10/2018

Rafel Nadal comparteix un minut de silenci amb els alumnes de la seva acadèmia

Per la seva banda, el tennista serbi Novak Djokovic ha mostrat el seu suport per mitjà d'un vídeo a les xarxes socials

Efe
2 min
Rafel Nadal comparteix un minut de silenci amb els alumnes de la seva acadèmia

PalmaEl tennista manacorí Rafael Nadal ha fet un minut de silenci en memòria de les víctimes de les inundacions juntament amb els alumnes del Nadal Sports Center.

És la darrera imatge del tennista, que aquest dimecres també es va sumar als centenars de voluntaris que col·laboraven amb els serveis d'emergències a la zona afectada per les inundacions a Sant Llorenç.

El número 1 del món, proveït de pala i roba adequada per als treballs de retirada de fang i enderrocs, va llevar aigua a habitatges afectats per la intensitat de la torrentada d'aquest dimarts vespre.

A més, Nadal oferí habitacions de la seva acadèmia a Manacor a diverses famílies damnificades.

L'esportista mallorquí ja va manifestar dolor per la tragèdia publicant alguns missatges a les xarxes socials. Nadal ha interromput els entrenaments que realitzava des de dilluns després de la lesió de genoll que el va obligar a retirar-se del US Open per sumar-se a les tasques d'ajuda a les víctimes del temporal.

El suport de Novak Djokovic

D'altra banda el tennista serbi Novak Djokovic ha publicat un vídeo a les xarxes socials en el qual lamenta els tràgics fets ocorreguts a Mallorca a causa de la tempesta de dimarts. "He sentit les devastadores notícies sobre Mallorca i vull enviar el condol a tothom qui ha perdut persones, familiars i amics", diu al vídeo. "Puc imaginar com ha estat de difícil, especialment per a aquells que han estat a l'epicentre de tot".

Djokovic també ha tingut paraules de record per a Rafel Nadal, qui ha felicitat per col·laborar amb les tasques de neteja de Sant Llorenç. "Ben fet, amic, per ajudar". El serbi ha convidat "tothom que vegi aquest vídeo" a "seguir les notícies que arriben des de Mallorca" i "fer el que puguin" per ajudar.

stats