Succés
Societat 14/03/2023

Multen amb 1.080 euros un home que va deixar morir un amic d'una sobredosi a Sineu

El condemnat va abandonar la víctima al carrer

ARA Balears
1 min
L'ajuntament la va col·locar a la plaça de l'església sense el permís obligatori de Patrimoni.

PalmaL'Audiència Provincial de Balears ha condemnat un home de 42 anys a pagar una multa de 1.080 euros per deixar morir un amic quan va sofrir una sobredosi a la seva casa a Sineu. Segons ha informat Europa Press, el condemnat ha reconegut que el passat 3 de desembre del 2018 era amb la víctima a casa seva consumint heroïna quan l'home va morir, però s'ha defensat assegurant que a causa del consum de drogues no va poder demanar ajuda.

En aquest sentit, la investigació ha descobert que a causa de l'abús de drogues la víctima va quedar inconscient i va patir una parada cardiorespiratòria. Quan va veure el seu amic en aquest estat, l'acusat va decidir treure'l de casa seva i el va abandonar al carrer. Poc després una persona va trobar la víctima al carrer i va avisar els serveis d'emergències.

Quan va arribar el personal sanitari l'home no tenia constants vitals, però van aconseguir reanimar-lo. La víctima va morir sis dies més tard a l'hospital Son Espases a conseqüència d'una hipoxèmia cerebral derivada de la parada cardiorespiratòria.

stats