Societat 25/08/2016

Mousse de iogurt

1 min
Mousse  de iogurt

E l llibre Cuina i reaprofita, de Cossetània Edicions, és la proposta idònia per treure profit de les sobres de menjar o dels productes que han quedat oblidats a la nevera. Desenes de receptes per fer cremes, sopes, croquetes i altres entrants, però també per fer primers i segons plats i delicioses postres a partir d’aquells aliments que ens han sobrat d’àpats anteriors.

Així, per exemple, per no deixar perdre els iogurts que tenim a punt de caducar, la dietista i nutricionista Lídia Casademont proposa preparar una ràpida i fresca mousse de iogurt, molt adequada com a postres en els dies més calorosos.

Per preparar-la, agafem els iogurts i els posem en un bol. Hi afegim la quantitat de sucre que vulguem. A banda, muntem la nata amb la batedora. Una vegada muntada, la barregem amb els iogurts, repartim la barreja en copes i les desem a la nevera.

Si volem fer les postres una mica més sofisticades o variades, podem optar per fer mousse de llimona o de taronja. En aquest cas, només haurem d’afegir a la barreja el suc de 3 llimones o taronges. Per decorar-la podem afegir-hi uns encenalls de xocolata o ametlles laminades. Es recomana servir la mousse ben freda.

stats