Societat 03/11/2020

Mor tirotejat a Texas l'actor Eddie Hassell, de 30 anys

Era conegut per papers en films com 'Els nois estan bé'

Ara
1 min
Eddie Hassell amb l'actor Mark Ruffalo durant el rodatge del film 'Els nois estan be'

BarcelonaL'actor Eddie Hassel, conegut, entre d'altres, per la seva participació en la pel·lícula Els nois estan bé, que va ser candidata a quatre Oscars i guanyadora de dos Globus d'Or el 2011, va morir tirotejat diumenge a la matinada a Texas, segons ha informat la seva representant a la revista Variety. Segons va explicar, l'actor, de 30 anys, va ser tirotejat per uns atracadors que van intentar robar-li el cotxe, encara que l'incident està sent investigat per la policia.

Citada per l'emissora CNN, la policia de Grand Prairie, Texas, ha dit en un comunicat de premsa que van acudir a l'alerta per un tiroteig diumenge a la matinada i que van trobar Hassell amb aparents ferides de bala. Va ser traslladat a un hospital, on va morir només arribar.

Segons informa el New York Times i recull l'agència Efe, Hassell va rebre un tret davant de l'apartament de la seva nòvia a Grand Prairie, un suburbi de Dallas. Hassell va néixer el 16 de juliol del 1990 a Corsicana, també a Texas. Va interpretar diversos papers petits aquests últims 20 anys, però sobretot és conegut pel seu paper de Clay en la citada Els nois estan bé, del 2010 i protagonitzada per Julianne Moore i Mark Ruffalo. També va participar al programa de l'NBC Surface i a la sèrie Criades i malvades, el 2013.

stats