Successos
Societat 20/09/2022

Mor tirotejada l'empleada d'un bingo de Tarragona durant un atracament

Els Mossos detenen cinc persones relacionades amb els fets, que han deixat un altre home ferit

Ara
1 min
El bingo on es va produir l'atracament.

BarcelonaUna empleada d'un bingo de Tortosa, a Tarragona, ha mort aquesta matinada per les ferides sofertes durant un atracament a l'establiment on estava treballant. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, els fets han passat poc després de la mitjanit, quan un grup d’homes ha irromput al local i han ferit de gravetat la treballadora i també un dels clients. Tots dos han estat traslladats a un centre hospitalari de Tortosa i la dona ha mort poques hores després.

Segons ha detallat Efe, els Mossos van rebre l'avís a les 00.50 hores després que tres homes entressin al local, situat a la plaça Corona d'Aragó de Tortosa. A l'entrada han disparat a un home, que ha quedat ferit de l'espatlla, i a la sortida han tornat a disparar, en aquest cas a la treballadora que ha acabat morint.

L'àrea d'investigació criminal de les Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació, que està sota secret de sumari. L'objectiu és aclarir les circumstàncies del succés i poder detenir els autors, que han fugit del lloc dels fets.

stats