Societat 24/05/2019

Mor una nina de cinc anys en una escola de Palma per una suposada intolerància alimentària

Els fets han succeït aquest divendres horabaixa

M. C.
1 min
Imatge de l'escola de La Salle de Palma. / ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaLa Policia Nacional investiga la mort d'una nina de cinc anys a l'escola de La Salle de Palma. Les primeres hipòtesis apunten que ha patit una intolerància o reacció al·lèrgica a algun aliment que ha ingerit al menjador de l'escola, segons han pogut confirmar fonts de la Policia Nacional a l'ARA Balears. Tot i això, esperen els resultats de l'autòpsia per determinar la causa exacta de la mort.

Els fets han succeït aquest divendres horabaixa, quan, segons han informat fonts oficials, la nina ha començat a sentir-se malament i els professors han avisat els serveis d'emergències. Encara que la menor ha estat atesa pels sanitaris desplaçats fins al centre escolar en una ambulància, ha mort en el lloc dels fets sense arribar a ser traslladada a un hospital.

Al col·legi hi han acudit agents de la Policia Científica i del Grup d'Homicidis per poder precisar les causes de la mort, però tots els indicis apunten que es tracta d'una intolerància alimentària.

La Salle de Palma ha emès un comunicat en el qual mostra les seves condolences a la família de la nina i ha demanat el màxim respecte a la seva privacitat davant una situació "tan tràgica". El centre també ha remarcat la ràpida reacció del personal davant la crisi que ha sofert l'infant i ha mostrat la seva disposició per aclarir les causes de la mort.

stats