Societat 20/07/2019

Mor un home ofegat a la Platja de Palma

És la tercera persona de la setmana que mor d'aquesta manera a les Illes

Ara Balears
1 min
Després de l’hotelera Inma de Benito, Margarita Nájera va ser la gerent del Consorci de la Platja de Palma des del 2008 fins al 2011. La legislatura següent li va agafar el relleu Álvaro Gijón, que en aquell moment també era regidor de Palma. Va ser gerent del consorci fins l’any 2015, quan hi hagué un nou canvi de Govern i començà la legislatura del Pacte, que en va nomenar l’advocat Rafael Company nou i darrer responsable.

PalmaUn home de 39 anys ha mort ofegat aquest dissabte a la Platja de Palma, segons ha informat Efe a través del servei d'emergències del 061. Els fets han passat a les 17 h a l'altura del balneari 6. Mentre esperaven l'ambulància, els socorristes han intentat reanimar l'home, sense èxit. Una UVI mòbil i una de suport vital bàsic del 061 s'han desplaçat fins a la zona.

És la tercera persona de la setmana que mor d'aquesta manera a les Illes, perquè dijous un home de 72 anys es va ofegar a la platja de Son Bou, situada al municipi d'Alaior, a Menorca. A més, un altre de 60 anys va morir a Can Picafort.

stats