Hollywood

Mor Bryan Randall, la parella de Sandra Bullock, als 57 anys

L'exmodel i fotògraf va estar lluitant durant tres anys contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA)

2 min
Bryan Randall i Sandra Bullock

BarcelonaAquest dilluns la família de Bryan Randall ha fet públic a través de la revista People que el 5 d'agost va morir el que va ser model, fotògraf i, durant vuit anys, parella de l'actriu Sandra Bullock. "Amb una enorme tristesa compartim que el 5 d'agost Bryan Randall va morir en pau després d'una batalla de tres anys contra l'esclerosi lateral amiotròfica. Bryan va decidir mantenir la seva vida amb ELA a la intimitat, i tots els que l'hem cuidat vam fer tot el possible per complir la seva petició".

Tot i la discreció amb què Randall i el seu entorn han portat l'evolució de la malaltia, la família ha instat a fer donacions a associacions d'ELA i a l'Hospital General de Massachusetts. De fet, el mateix comunicat també ha tingut unes paraules d'agraïment per l'atenció rebuda al centre hospitalari: "Estem immensament agraïts als incansables metges que van viure la seva malaltia amb nosaltres, i a les increïbles infermeres que es van convertir en les nostres companyes d'habitació, a vegades sacrificant les seves pròpies famílies per estar amb nosaltres". Finalment, la carta que firma "la seva estimada família" acaba demanant "privacitat per portar el dol i per acceptar l'impossible, que és dir-li adeu al Bryan".

Bullock, de 59 anys, i Randall, de 57, es van conèixer durant una sessió de fotos quan el d'Oregon va retratar el Louis, el fill adoptiu de l'actriu. Un any després d'aquella trobada la parella va oficialitzar la seva relació sentimental i la seva primera aparició pública va arribar amb el casament de Jennifer Aniston i Justin Theroux. Més tard, l'actriu de pel·lícules com The lost city i Bird Box va confessar que per fi havia trobat el seu príncep blau, encara que mai es van plantejar formalitzar la relació amb un casament.

stats