Societat 05/01/2020

Un miler d'infants participen en la cursa infantil de Reis a Palma

Nins i nines d'entre zero i dotze anys han pres part en l'onzena edició d'aquest esdeveniment

Ara Balears
1 min
Imatges de la cursa d'aquest diumenge

PalmaUn total de 1.000 infants, d'entre zero i dotze anys, han participat aquest diumenge en l'onzena edició de la cursa infantil de Reis, segons ha informat l'Ajuntament de Palma. La correguda ha estat organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport (IME) amb l'objectiu de fomentar l'esport entre els més petits.

El batle de Palma, José Hila, juntament amb el regidor d'Esports, Francisco Durcrós, han donat el sus a la sortida a les 12 hores al grup d'11 i 12 anys amb el tradicional tall de cinta. Hila ha celebrat l'èxit de la convocatòria i ha assegurat que "és una cursa molt esperada pels més petits, que viuen des de primera hora la il·lusió i l'espera dels Reis descarregant energia en una correguda en la qual tots són protagonistes i guanyadors".

L'esdeveniment, que ha estat completament gratuït, ha tingut lloc al parc de les Estacions de Palma. Tots els participants han rebut una medalla finisher per premiar la participació, a més d'una camiseta, un dorsal, un berenar i fruita.

En aquesta onzena edició s'han cobert les inscripcions obertes en línia. Per edats, en el grup d'iniciació -de zero a tres anys- hi han pres part 200 infants; 250, en la categoria de quatre a cinc; 250, en el grup de sis a set; 200, en el de vuit a deu anys, i 100 en el d'onze i dotze anys.

stats