Miguel Bosé causa preocupació després d'una actuació a Mèxic

L'artista va cantar 'Nada en particular' a l'edició mexicana de 'La Voz'

2 min
Miguel Bosé “Viurem un segon judici de Nuremberg tan espectacular que es cagaran”

BarcelonaMiguel Bosé ha hagut d'afrontar noves crítiques. En aquesta ocasió, per la seva manera de parlar i cantar després d'aparèixer com a coach a la franquícia mexicana de La Voz. El cantant s'ha convertit en un dels artistes més polèmics dels últims temps, ja sigui per les seves afirmacions negacionistes entorn de la pandèmia o pels rumors sobre el seu estat de salut. No obstant, l'aparició del cantant de Don diablo en la versió mexicana d'aquest programa ha causat preocupació entre els usuaris de xarxes socials, que han assegurat que no se l'entenia i que la seva veu estava notablement deteriorada.

Al programa Bosé competeix com a coach amb artistes com Edith Márquez, Maria José i Jesús Navarro, de Reik, amb l'objectiu de trobar el proper gran cantant de Mèxic. El programa, a més d'impulsar nous talents, s'ha caracteritzat per oferir presentacions en viu dels seus artistes. Bosé va cantar el tema Nada en particular, però la seva posada en escena va causar decepció als seguidors del programa, ja que van assegurar que el cantant estava fent playback i que en els moments en què no en feia la seva veu sonava molt estranya. Al febrer mitjans mexicans fins i tot havien informat que l'artista tenia un estat de salut complex i que no es podia posar dret, motiu pel qual estava reclòs a casa seva. El cantant, però, s'ha mostrat fort sobre l'escenari a excepció de les qüestions vocals.

La polèmica actuació de Bosé

En els últims anys, el cantant ha hagut d'afrontar la mort de la seva mare, a causa del coronavirus, la de la seva neboda Bimba Bosé i la separació de la seva parella, Nacho Palau, així com una batalla legal pels seus fills. A l'abril va oferir una entrevista televisa al periodista català Jordi Évole, que es va gravar a Ciutat de Mèxic, i que va causar controvèrsia per la seva opinió sobre el coronavirus.

stats