Societat 04/06/2024

Un metge d'Eivissa vindrà a Palma per administrar les vacunes per viatjar a l'estranger

El facultatiu cobrirà la baixa de l'únic metge que hi ha al servei de Sanitat Exterior

ARA Balears
1 min
Les Balears esperen rebre més de 80.000 vacunes durant aquest mes

PalmaUn metge d'Eivissa viatjarà a Palma per cobrir la baixa de l'únic facultatiu que hi ha en el servei de Sanitat Exterior, que s'encarrega de prescriure i administrar les vacunes necessàries per viatjar a alguns països de l'estranger. Aquest ha estat l'acord al qual han arribat la Delegació del govern espanyol a les Balears, institució responsable del servei que depèn del Ministeri de Sanitat, amb l'IB-Salut, de qui dependrà el metge que farà aquestes visites, després que aquest servei quedàs vacant per manca de personal, segons ha avançat Última Hora.

Des de la Delegació del govern espanyol han explicat, segons ha recollit Europa Press, que la provisió de personal de la plantilla de Sanitat Exterior a Palma és més gran, però en aquests moments només hi fa feina la persona que es troba de baixa, fet que està motivat per les diverses "dificultats" que hi ha per cobrir determinats llocs de l'Administració.

Això no obstant, han indicat que aquesta és una "solució puntual" per una "situació sobrevinguda" i paral·lelament s'està intentant contractar un interí perquè hi hagi un major reforç del servei.

De la mateixa manera, han apuntat que qui ha de dur a terme aquestes funcions requereix una especialització concreta, per la qual cosa és "molt específic" i també depèn de la disponibilitat de la persona que es vulgui contractar.

stats