Habitatge

Messi compra una finca sense legalitzar a Eivissa per 11 milions d'euros

L'habitatge, ubicat a Sant Josep i de 568 metres quadrats, no té llicència final d'obra ni cèdula d'habitabilitat

2 min
Leo Messi somrient a un entrenament del PSG.

PalmaEl futbolista argentí Leo Messi ha comprat una finca sense legalitzar al municipi eivissenc de Sant Josep per 11 milions d'euros. Segons ha avançat El Periódico de Ibiza i ha pogut confirmar l'ARA Balears amb fonts del Consistori eivissenc, l'immoble està en sòl rústic, té una superfície de 568 metres quadrats i no disposa de llicència de final d'obra ni de cèdula d'habitabilitat.

L'operació de compra es va dur a terme el 3 de febrer davant d'un notari de Barcelona. Segons explica El Periódico de Ibiza, l'Ajuntament de Sant Josep va denegar la llicència final d'obra i de la cèdula d'habitabilitat a causa de la construcció d'unes habitacions al garatge de la mansió que no figuraven en el projecte inicial. En aquest sentit, el consistori ha assenyalat a l'ARA Balears que si se suprimeix aquesta part de les obres que no constava en el primer projecte, la casa podria ser legal.

Amb tot, el mitjà eivissenc afirma que l'advocat de Messi que es va encarregar de l'operació no tenia coneixement de la situació irregular de l'immoble, i que els representants legals del jugador ja estan en contacte amb l'Ajuntament per solucionar les irregularitats i aconseguir que la finca sigui legal. La mansió té una planta baixa de 420 metres quadrats, a més d'un soterrani de 16,79 metres, un annex de 38,85 metres i una piscina de 92 metres. En total, la finca té una superfície de prop de 16.000 metres quadrats.

Malgrat que la residència està en situació irregular, Messi, que actualment juga al Paris Saint-Germain, i la seva família ja n'han fet ús aquest estiu, i n'han deixat constància a través de les xarxes socials tant ell com la seva dona, Antonella Roccuzzo. De fet, la residència de l'argentí ha estat escenari de festes amb companys i amics que va fer durant la seva etapa al Barça, com Cesc Fàbregas i Luis Suárez.

stats