Sindicats
Societat 17/04/2023

La Mesa Sectorial d'Educació crea un grup de treball per aplicar l'Acord Marc

El document inclou mesures molt reclamades pels sindicats, com la instauració de la carrera professional docent

ARA Balears
1 min
La Mesa Sectorial d'Educació, reunida aquest dilluns

PalmaLa Mesa Sectorial d'Educació ha aprovat per unanimitat aquest dilluns la creació d'un grup de treball per a l'aplicació de l'Acord Marc sobre mesures sociolaborals i de millores educatives de les Illes Balears, entre les quals s'inclouen l'establiment de la carrera professional docent, la reducció de les ràtios a les aules i la disminució d'hores lectives dels docents.

En el marc de la reunió, també s'ha aprovat la proposta de resolució de la convocatòria d'interins corresponent al curs 2023/2024. El document estableix que pròximament s'obrirà la convocatòria d'interins, un tràmit que únicament servirà per actualitzar les dades dels integrants actuals de la llista. Així, una vegada es doni per finalitzat el procés d'estabilització extraordinari, que tindrà lloc aquest estiu, la resolució determina que al mes de setembre s'obrirà la convocatòria d'interins segons el mecanisme habitual, per tal que hi puguin accedir els docents que no hagin obtingut plaça a les oposicions o en el procés d'estabilització.

Amb vista al novembre, s'obrirà el procediment d'interins per a tothom, també per als interins que s'acabin d'incorporar a la llista. Finalment, la Mesa Sectorial ha aprovat la proposta de resolució que defineix el procés de tutorització dels funcionaris interins en el curs 2023-2024.

stats