Mobilitat
Societat 03/12/2022

Més de la meitat dels aspirants a obtenir el carnet de taxista a Palma aproven l'examen

Un total de 133 persones van superar la prova que va tenir lloc el mes de novembre al Palau de Congressos

ARA Balears
1 min
Un taxi de Palma.

PalmaMés de la meitat d'aspirants a obtenir el carnet de taxista a Palma han aprovat l'examen que es va fer dia 3 de novembre al Palau de Congressos. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte en nota de premsa, un total de 133 persones, més d'un 55% del total d'aspirants, han aprovat la tercera convocatòria que l'àrea de Mobilitat Sostenible ha fet aquest 2022, amb el rècord d'inscrits de 238 aspirants.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, ha agraït l'esforç dels aspirants. "Aquests resultats, sumats als de les altres dues proves d'enguany, permeten que a Palma hi hagi 200 persones més amb el carnet de taxista que fa un any, la qual cosa contribueix al foment de la contractació perquè els taxis puguin prestar un millor servei", ha afirmat.

A més, des de l'any 2019, a petició del sector, es fan convocatòries extraordinàries d'aspirants a taxistes. Cal recordar que l'examen per aconseguir el carnet de taxista consta de diferents apartats que avaluen el coneixement de la localització dels carrers de Palma i un examen tipus test amb algunes preguntes sobre el reglament vigent, l'aplicació de tarifes urbanes i localització de centres d'interès general, entre altres qüestions.

stats