Societat 23/08/2018

Més de 2.000 funcionaris del Consell recuperaran la retribució de carrera professional aquest mes

Els empleats públics rebran el complement salarial que havien deixat de percebre el mes de maig

C.t
1 min
Imatge d'arxiu de la façana del Consell de Mallorca.

PalmaUn total de 2.079 funcionaris del Consell de Mallorca, 1.053 dels quals corresponen pròpiament al Consell i 1.026 a l'Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), recuperaran aquest mes d’agost el complement de la carrera professional, segons ha confirmat aquest dijous en un comunicat aquesta institució.

El Departament de Modernització i Funció Pública abonarà aquest mes la carrera professional, a més d’incloure-hi els imports corresponents als mesos de maig, juny i juliol. L’IMAS farà el mateix amb els seus empleats.

La nova delegada del Govern a les Illes Balears, Rosario Sánchez, va sol·licitar el 27 de juny, a través de l’Advocacia de l’Estat, la retirada dels recursos contenciosos administratius interposats per l’anterior delegada del Govern, Maria Salom, contra aquest complement a diferents administracions públiques, fet que ha permès recuperar-lo.

"D’aquesta manera, els empleats públics veuran restituït un dret que preveu l’acord de la mesa general de negociació conjunta de personal funcionari i laboral del Consell de Mallorca i de l’IMAS en matèria de carrera professional, aprovat en el ple del 9 de març de 2017, inclòs en la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears", segons s'indica en el comunicat.

stats