Societat 25/10/2022

Més de 500 ocells participaran en el concurs ornitològic de Palma

L'exhibició dels animals es farà els dies 28 i 29 d'octubre i s'atorgaran vuit guardons a cada modalitat

1 min
Palma acull el 52è Concurs Ornitològic Ciutat de Palma.

PalmaMés de 500 ocells de diferents espècies participaran en la 52a edició del Concurs Ornitològic Ciutat de Palma. Així ho han anunciat aquest dimarts el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, Ramon Perpinyà, i el president de l'Associació Ornitològica de Palma, Pep Trias Planas. El concurs es farà els dies 28 i 29 d'octubre i s'atorgaran vuit guardons a cada modalitat.

L'exhibició dels animals estarà oberta al públic al local de l'Associació Ornitològica de Palma, al carrer de Tomàs Forteza. Hi haurà més de 500 ocells, entre canaris, periquitos, psitàcids i altres espècies exòtiques que concursaran en diverses modalitats (color, postura...).

A més, hi participaran criadors de Mallorca, Menorca i Eivissa, i els jutges vindran de diversos punts de la Península. Els guanyadors participaran posteriorment en el concurs d'Espanya, a Talavera de la Reina, i al mundial, que enguany tindrà lloc a Itàlia. L'Associació Ornitològica de Palma es va fundar l'any 1970 i organitza des de llavors el concurs, amb l'única excepció de l'any 2020 per la pandèmia.

stats