Societat 11/08/2022

Més de 3.000 places d'FP encara són vacants a les Balears

L'1 de setembre Educació obrirà el termini per demanar plaça en modalitat virtual

ARA Balears
1 min
Els matriculats de Formació Professional no aturen de créixer

PalmaLa Conselleria d’Educació i Formació Professional ha publicat la llista de places de Formació Professional presencials que encara queden vacants per al proper curs 2022-2023. En total, són 3.083 places distribuïdes a les distintes illes ( 2.153 a Mallorca; 393 a Menorca, 465 a Eivissa, i 72 a Formentera) que corresponen a cicles formatius de grau bàsic, de grau mitjà i de grau superior.

Aquesta segona fase és fonamentalment per a les persones que s'han presentat a la primera fase però no han estat admeses en cap de les opcions demanades i per a les persones que no han formalitzat l'admissió en el mes de juny. Per poder accedir a aquestes places Educació obre un nou període de sol·licituds que va de l’1 al 7 de setembre i que es farà preferentment per via telemàtica.

D'altra banda, l'1 de setembre, i fins dia 15 del mateix mes, la Conselleria obrirà el termini per sol·licitar l’admissió a cicles formatius de Formació Professional en modalitat virtual o a distància. En total, s’oferiran unes 1.800 places entre cicles formatius i oferta modular. Com a novetat, per a aquest curs s’implanta el cicle formatiu de grau superior de Projectes d’Edificació (EOC31).

Cal recordar que el curs vinent hi haurà 25 cicles més que el curs anterior. A més, entre ells hi haurà, per primera vegada, el cicle formatiu de grau bàsic d’Activitats Domèstiques i Neteja d’Edificis (Marratxí) i el cicle formatiu de grau superior d’Estilisme i Direcció de Perruqueria (Maó). L'ampliació de l'oferta s'ha fet amb fons del Ministeri d’Educació i Formació Professional i de la Unió Europea, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

stats